Sinterklaas

Sinterklaas Maaspoort Den Bosch Scc de Schans
Sinterklaas Maaspoort Den Bosch Scc de Schans

Op zondag 25 november  2018 zal Sinterklaas weer op de Maaspoort aankomen. Dit gaat hij ook dit jaar weer groots vieren in Sporthal De Schans van 14.00 uur tot 17.00 uur. Alle kinderen zijn uitgenodigd om mee te komen feesten en te genieten van alle optredens, workshops en andere leuke kinderactiviteiten.

Het programma ziet er als volgt uit:
– Om 14.00 uur gaat de zaal open en kunnen de kinderen en ouders alvast genieten van de activiteiten, lekkere versnaperingen en leuke optredens.
– We verwachten dat Sinterklaas en Hoofdpiet rond 15.00 uur aankomt bij De Schans waar hij op spectaculaire wijze al zingend zal worden onthaald door alle kinderen. Er is voldoende gelegenheid om een liedje te zingen en tekeningen of knutselwerken aan Sinterklaas en Hoofdpiet te geven.
– Rond 16.00 uur zwaaien we Sinterklaas uit en begint de Pietendisco waarbij de kinderen tot ca. 17:00 uur nog volop kunnen nagenieten van het Sinterklaasfeest.

Wil jij meehelpen om dit Sinterklaasfeest nog leuker te maken? Klik dan op  Aanmelden

Het Sinterklaasfeest Maaspoort 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door het wijk- en dorpsbudget van Gemeente ‘s-Hertogenbosch, SCC de Schans, diverse sport en dansverenigingen, lokale betrokken ondernemers en natuurlijk de vrijwilligers van Stichting Maaspoort Kids.

Op vrijdag 16 november zal er in SCC de Schans van 15.00 – 17.00 uur een speciale Sinterklaas knutselmiddag plaatsvinden.

Voor meer informatie over de evenementen en activiteiten van Maaspoort Kids, kijk op www.maaspoortkids.nl of email MaaspoortKids@gmail.com.

Sinterklaasfeest 2017

Klik HIER voor de foto’s van 2017

Sinterklaasfeest 2016

Klik HIER voor de foto’s van 2016

Deel dit bericht:
Skip to content
%d bloggers liken dit: