Programma uitleg

Koningsdag op de Maaspoort 2018

Op 27 april organiseert Maaspoort Kids rond Wijkcentrum de Schans allerlei leuke activiteiten met Koningsdag. Vanaf 10:00 tot 17:00 uur ben je welkom op het autovrije parkeerterrein rondom de Schans.

Wat is er allemaal te doen:

-Vrijmarkt voor kinderen *

-Fietsparade met mooiste fietsverkiezing *

-Maaspoort got Talent *

-Springkussens, Stoepkrijten, Schminken, Muziek, Sportclinics

* aanmelden gewenst via www.maaspoortkids.nl

Vrijmarkt

Gratis vrijmarkt voor kinderen. Kom allemaal met je zelf meegebrachte kleedje om je spulletjes te verkopen. Wees er snel bij want vol = vol! De hele dag is er gezellige muziek met diverse optredens en een lekker hapje en een drankje zoals Oranje slushpuppies.

Fietsparade met mooiste fietsverkiezing

Kom met je zelf versierde (bak)fiets / step / wandelwagen naar de Schans. Om 11.00 uur fietsen we met zijn allen een kort paraderondje door wijk. We eindigen de route met een feestelijk onthaal. Om 12.00 uur zal een jury per leeftijdscategorie (0-4)/(5-8)/(9-12) de mooist versierde fiets als winnaar uitroepen en wordt de prijs overhandigd op het erepodium.

ย Maaspoort got Talent

Heb jij een talent wat je graag op het podium wil laten zien? Kun je zingen, goochelen, dansen, moppen tappen, of heb je een ander bijzonder talent, geef je dan nu op! Dat mag solo maar ook in een groep. Niets is te gek.

Schrijf je snel in zodat we de act in kunnen plannen!

Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: