Menu Sluiten

Veur unne joet zitte goed

Ronald den Teuling verteld zijn verhaal aan Maaspoortnieuws.

Al ruim 2 jaar ben ik bezig als ambassadeur van KiKa om zoveel mogelijk geld in te zamelen die onderzoeken mogelijk maken naar de genezing van kinderkanker. Momenteel ligt de genezingskans op 75% en mede door de onderzoeken wil men de genezingkans naar 95% brengen in 2025.

Omdat ik als vriend van Brenda en Edwin Westerlaken ook van dichtbij betrokken ben geraakt met deze verschrikkelijke ziekte, ben ik ook lokaal meer actief met het organiseren van acties om geld in te zamelen. Vandaar mijn ontwerp voor carnaval de KiKa-oetel. En na de Carnaval komt er een sponsordiner bij Sitio in de binnenstad, waar ik 80 zitplaatsen ter beschikking hebt. Ook heb ik bij diverse albert Heijn’s gebruik mogen maken van statiegeld zuilen en ga ik in maart/april op de rommelmarkt staan in de brabant hallen met gekregen spullen na een facebook oproep. Alles ten goede voor KiKa.

Als sportieve tegenprestatie loop ik elk jaar voor KiKa een marathon. 2016 New York, 2017 Berlijn en 2018 gaat dat Chicago worden.

#Samen maken we de wereld steeds een stukje mooier aldus deze topper!

Interesse in dat mooie embleem???

Ronald is te benaderen via facebook, of insta, anders een mail naar ronald.denteuling@gmail.com of een appje/bericht naar ‪0655800330‬.
Ronald heeft ook een facebookpagina met KiKa acties.

Ronald run Chicago marathon 2018 – KiKa

Ronald run Chicago marathon 2018 – KiKa. 336 likes. 2017 staat voor mij de marathon van Berlijn op het programma die ik loop voor Noa en KiKa. Kika zet zich enorm in voor de genezing van kinderkanker.