Menu Sluiten

Mega opkomst Sinterklaasfeest Maaspoort (bekijk de foto’s)

In tijden was het niet zo druk in Sociaal Wijkcentrum de Schans. De organisatie bestaande uit 3 vaders uit de wijk (Erik, Barry en Alex) kijken terug op een groots succes en wilde juist de Schans alle langere tijd terug op de kaart zetten als hart van de wijk. Dat de wijk leeft bleek al snel toen de teller met aanmeldingen de 730 passeerde. Het was fenomenaal om al die blije kinderen en ouders bij elkaar te zien. Ook wethouder Paul Kagie die Sinterklaas mocht ontvangen stond te genieten van alles wat zich om hem heen afspeelde. 

Hierbij willen ze alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage voor dit leuke feest. Ongekend met hoeveel mensen we deze dag bezig zijn geweest, iedereen zat gelijk in zijn of haar rol. Zelfs kanjers zoals de zieke Noa en Timo hebben wij een bezoekje kunnen brengen en een lach op het gezicht kunnen toveren. De Pieten hebben mede dankzij een gulle gever deze kids wat leuke cadeautjes kunnen geven. Ook zijn we de buurten in geweest met wat pieten en muziek om iedereen even wakker te schudden.

Vorig jaar ontving Jos van Son Sinterklaas op het het Goulmy en Baarplein en deed ons daar een belofte. Deze belofte gaat nagekomen worden. Daarover binnenkort meer op Maaspoortnieuws…

Het drietal doet bij deze een dringende oproep voor vrijwilligers: Stuur een mail met je gegevens naar: Info@maaspoortnieuws.nl of vul het aanmeldformulier op de site in. Bij nieuwe activiteiten sturen we een mail of mensen interesse hebben om mee te helpen. Als velen zich aanmelden en een paar keer per jaar mee willen helpen kunnen we meerdere leuke activiteiten organiseren. Ideeën en suggesties zijn ook van harte welkom net als sponsoren en giften. #samen voor en mooie wijk

[poll id=”3″]

[smls id=”255″]

De foto’s zijn gemaakt door; Fons Brekelmans, Alex Tiebosch, Remko Kwaks  en Selfiepiet Heimo. Door de rook is de kwaliteit helaas niet geweldig maar dat mag de pret niet drukken.

[FAG id=397]

[smls id=”255″]