Menu Sluiten

Kinder kerstactiviteiten aanstaande zondag en kerstavond in de Willibrordkerk Maaspoort

Op zondag 17 december is er van 9.30 tot 10.00 uur weer ‘het kerstverhaal voor peuters en kleuters’.  We steken, bij de kerststal, samen drie kaarsen op de kinderadventkrans aan. De kinderen mogen bij de kerststal zitten en daar lezen we het kerstverhaal voor. We laten hier mooie platen bij zien, bidden samen met de kinderen voor wat hen bezighoudt en zingen een paar eenvoudige kerstliedjes bij de piano. Vanzelfsprekend is er ook tijd om de prachtige kerststal even goed van dichtbij te bekijken! Natuurlijk mogen papa en mama, broertjes en zusjes en opa en oma ook meekomen. Komen jullie allemaal meedoen?

Zondag 17 december om 11.00 zal er ook kinderwoorddienst zijn. De adventtijd is begonnen, we zijn ons aan voorbereiden op kerst! We steken de derde kaars aan van de kinderadventkrans. We vertellen een mooi verhaal over de herbergier die iets heel moois meemaakt in zijn stal en we gaan samen kerstkaarten knutselen. Deze mogen jullie daarna weggeven of door de brievenbus bij iemand doen die een leuke kaart kan gebruiken. Komen jullie weer meedoen?

Kerstavond, zondag 24 december om 17.00 uur zal er een kinderkerst gebedsviering zijn. We leggen samen plechtig het kindje Jezus in de stal, vertellen het kerstverhaal, zingen samen mooie kerstliedjes en bidden samen.Misschien zijn er kinderen die een instrument spelen en muziek willen maken of die een stukje willen voorlezen? Laat het ons weten! Het wordt een viering voor en door kinderen.  Natuurlijk zijn opa en oma, neefjes en nichtjes en vriendjes en vriendinnetjes ook welkom.met vriendelijke groet,de kinderwerkgroep van de Willibrordkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *