Autobrand Hengmeng Den Bosch

Afgelopen nacht is er even na 02:00 uur een auto uitgebrand aan de Hengmeng. De politie gaat uit van brandstichting.

De geparkeerde auto stond volledig in brand aan de voorzijde. De brandweer wist de vlammen snel te blussen, maar kon niet voorkomen dat het voertuig door de brand verloren ging.

Een buurtbewoner hoorde een scooter wegrijden en merkte kort daarop het brandende voertuig op. Hij aarzelde geen moment en sloeg een raam van een vlakbij geparkeerde auto in. Zo kon hij de deur van binnenuit openen en het voertuig wegrijden.

Ook hier verstuurde de politie kort na de brand een Burgernet-bericht. De politie heeft bij de eigenaar aangifte opgenomen en doet verder onderzoek. De brand trok ondanks het nachtelijke tijdstip flink wat bekijks.

Foto: © Bart Meesters – Meesters Multi Media

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Skip to content
%d bloggers liken dit: