Met de boswachter door de Empelse Waard

Wandeling door de Empelse Waard
Een ommetje met de hond, lekker struinen langs het water en zomers genieten bij de strandjes aan de oever. Veel mensen weten de Empelse Waard al te vinden, maar weet je ook wat voor dieren- en planten er voorkomen. Of wat er zo bijzonder is aan het gebied? Ga mee met de boswachter en leer veel meer over deze uiterwaard langs de Maas.
We zullen ook ingaan op de nadelen van recreatie, want helaas is er ook een keerzijde. Kijk bijvoorbeeld naar het zwerfafval wat hier regelmatig ligt. Enkele buurtbewoners doen hun best om het gebied schoon te houden. Ontzettend veel dank daarvoor! Natuurmonumenten zoekt naar oplossingen, met de buurt, met de gemeente en met de HAS hogeschool.

Klik HIER voor meer info.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: