Asfaltonderhoud Sluisweg – Goudenheuvel

Het asfalt van een deel van de Sluisweg en de Goudenheuvel is aan vervanging toe. Volgende week vervangt de gemeente de bovenste laag vanaf de kruising met de Titaniumlaan tot aan de Goudenheuvel 51. De werkzaamheden starten op 3 april en duren tot en met 6 april 2018.

De werkzaamheden

* 3 april wordt het asfalt ingezaagd.
* 4 april frezen ze de bovenste laag van het asfalt weg.
* 5 april voeren ze reparaties uit en op
* 6 april asfalteren ze de weg. Als het droog weer is brengen ze ook meteen de wegmarkeringen aan.

Bereikbaarheid

Op dinsdag 3 april is de weg nog bereikbaar voor al het verkeer. Van 4 tot en met 6 april worden autoโ€™s en fietsers omgeleid met borden. De Sluisweg en de Goudenheuvel zijn dan bereikbaar via de Larenweg. De Titaniumlaan is die dagen bereikbaar via Treurenburg.

Vragen

Hebt u vragen neem dan
contact op met de heer M. van der Veen,
toezichthouder van de afdeling Projectmanagement en Voorbereiding. Zijn telefoonnummer is (073) 615 31 60 of stuur een e-mail naar openbareruimte@s-hertogenbosch.nl o.v.v. โ€˜asfaltonderhoud Sluiswegโ€™.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: