Maak de Maas weer mooi en help mee op 7 april.


ย 
Jaarlijks blijft na de hoogwaterperiode langs de Maas veel zwerfvuil achter op de oevers. Het is schadelijk voor de natuur en het landschap wordt er bepaald niet mooier door. Daarom gaan tal van organisaties en vrijwilligers afval ruimen tijdens de actie Schone Maas. Gemeente โ€™s-Hertogenbosch, IVN en Natuurmonumenten gaan dit jaar op zaterdag 7 april aan de slag in de Koornwaard.
ย 
Doe ook mee!
Hoe meer handen, hoe meer vuil er geruimd kan worden. Ook kinderen zijn (onder begeleiding) welkom. Jong geleerd is oud gedaan. De vuilruimactie vindt plaats op zaterdag 7 april van 9.15-12.00 uur. We starten bij watersportvereniging Neptunus in Den Bosch. De ochtend wordt om 12.00 uur afgesloten met een welverdiende lunch. Voor materialen wordt gezorgd.
ย 
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.natuurmonumenten.nl/schonemaas. Je kunt je tot vrijdag 6 april aanmelden voor deze vuilruimactie.

Weg met de plastic soep! Help mee aan een Schone Maas | Natuurmonumenten

Ga zaterdag 24 maart of 7 april mee op pad en maak de oevers van de Maas samen met ons vrij van afval.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: