Martijn van Stippent over sLaunch

Wie het web op wilt weet vaak niet wat erbij komt kijken. Een website bouwen is niet het enige wat nodig is om ‘online’ te gaan. Voor alle aspecten om online te gaan kan je bij sLaunch uit Maaspoort terecht. “Een groot aanbod, full service en een aanspreekpunt”, vertelt eigenaar Martijn van Stippent.

“Een website begint met een domeinnaam”, geeft van Stippent aan. “Wij bieden meer dan 400+ extensies, daarnaast zijn wij officieel registrar en hebben wij de extensies .eu, .nl, .be, .nu en .uk geheel in eigen beheer. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij een product met zekerheid aanbieden”.

Naast de domeinnaam die nodig is biedt sLaunch ook passende webhosting die zowel geschikt is voor de particuliere klant als grote zakelijke klanten. Van Stippent verteld: “Wij bieden diverse soorten hosting. Zo hebben wij shared hosting, hier wordt de website op รฉรฉn van onze snelle, stabiele servers geplaatst, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hard- en software. Wij zorgen er voor dat uw website on-line is, en dat er dagelijks backups worden gemaakt. Daarnaast bieden wij cluserhosting, ons top product! Hier wordt de website verspreid over meerdere snelle, stabiele servers. Hierdoor is uitval of traagheid van een server niet merkbaar. Door middel van ‘Load Balancing’ techniek voorkomen we uitval en tekort aan servercapaciteit.

Heeft u geen website maar wilt wel bereikbaar zijn op uw eigen domeinnaam via email ook dat is mogelijk. Met een razendsnel mail-cluster en een 99,98% filter nauwkeurigheid leveren wij eersteklas e-mailbeveiliging. Onze mail servers zijn redundant uitgevoerd, uitval en onderhoud raakt uw email niet.”

sLaunch is niet afhankelijk van derden, ze hebben een eigen serverruimte. “Wij werken samen met het nieuwste en modernste datacenter van Nederland, Dataplace. Hierdoor hebben wij een modern serverpark kunnen creรซren die we volledig in eigen beheer hebben”, legt van Stippent uit. sLaunch kan hierdoor aan de vraag voldoen van vele klanten, die het wenselijk vinden dat de servers in Nederland staan. Met een serverpark in Alblasserdam die sLaunch in eigen beheer heeft voldoen ze aan deze wens.

Naast het hosten van websites kan men ook terecht voor het ontwerp en bouw van websites. “Die mogelijkheid bieden wij ook, naast dat wij websites / email hosten ontwerpen en bouwen wij ook websites. Hierdoor kunnen wij alles op online gebied bieden aan onze klant.” van Stippent vergelijkt het online werk bijvoorbeeld met het bouwen van een huis. “sLaunch claimt het adres en de bouwgrond, legt het fundament, bouwt daarop het huis, richt dat vervolgens zo goed mogelijk in, zorgt voor het nodige onderhoud en maait zo nodig ook nog het gras.”

Wie na het lezen van deze tekst wel oren heeft naar de mogelijkheden bij slaunch kan contact opnemen via de website, per email of per WhatsApp. Huiverig voor de lastige verhuizing van alle middelen? Geen probleem. Van Stippent: “Geef alle gegevens maar door, wij doen het graag. Dankzij onze expertise en ervaringen kennen we het werk en alle reilen en zeilen waardoor het ons veel minder tijd en gedoe kost. Terwijl een klant er misschien dagen mee bezig is. Daarom biedt sLaunch ook een gratis verhuisservice”.

sLaunch is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de hosting wereld met vele klanten in binnen-, en buitenland. Daarnaast is het Bossche bedrijf hosting partner van de plaatselijke trots FC Den Bosch, werkt het online o.a. samen met de bekendste Nederlandse band KENSINGTON en biedt het een thuis voor grote ondernemers maar ook voor startende, of particuliere die graag hun hobby delen met anderen.

Website:ย https://www.slaunch.nl
E-mail:ย info@slaunch.nl

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: