Inbreker in slaapkamer betrapt

Woninginbraken (opsporingsbericht)

Op donderdag 1 maart rond โ€ช22:15 uurโ€ฌ, werden de bewoners van een woning op de Binnenpolder geconfronteerd met een inbreker in hun slaapkamer. De inbreker is gevlucht en is daarbij vanaf de eerste verdieping uit het raam gesprongen. De inbreker was binnen gekomen door aan de achterkant van de woning een schuifpui open te breken.
ย 
In de nacht van donderdag 1 maart op vrijdag 2 maart is er ook geprobeerd om in te breken bij een woning op de Tongelaer. Aan de achterkant van de woning werd de tuinpoort open gebroken. Vervolgens hebben de inbrekers geprobeerd om met grof geweld een deur en een schuifpui open te breken. Dit is niet gelukt.
ย 
Hebt u informatie over deze inbraken, neem dan contact op met de politie via โ€ช0900-8844โ€ฌ.
ย 
De politie roept op om alert te blijven en bij een verdachte situatie direct 112 te bellen!
ย 

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: