Zeg het met een bloemetje

Romana Mulder is volgens ingewijde al vanaf 1996 betrokken bij Stichting Jeugdwerk Maaspoort (De Poort). Toen ze begon was ze zelfs zwanger van Romilda. Samen met haar man Adโ€  hebben ze heel wat mooie uurtjes in de jeugd geรฏnvesteerd.

Hieronder een bescheiden opsomming:

* Kindervakantieweek
* Sinterklaas
* Halloween
* Knutsenclub
* Kinderdisco
* Kinderdoedagen
* Schminkteam
* Omron power races

Ze maakte diplomaโ€™s en herinneringen voor de kindervakantieweek en ook voor de andere activiteiten kwam haar creativiteit goed van pas. Daarbij was ze ook een vraagbaak voor zowel de kinderen als de oudersย  en deed daarom ook de inschrijvingen van de diverse activiteiten. De 3 kids hebben daar natuurlijk het vrijwilligerswerk met de paplepel ingegoten gekregen. Want ook de kids zetten zich nog regelmatig in voor de Poort en de wijk.

Buiten al deze activiteiten om staat Romana ook nog eens voor alles en iedereen klaar. Is het niet met naald en draad danwel met een bakkie koffie.ย Kortom weer een mooi mens die een bloemetje verdient.

Romana is de nummer 2 in de Maaspoorter van 2017 verkiezing. Binnenkort stellen wij de Maaspoorter van 2017 voor.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: