Bossche Buurttent in de Schoutenbuurt

In verband met recente woninginbraken staat de Bossche Buurttent donderdag 28 december van 18:30 tot 20:00 uur op het Schout van Herenthalsplein.

De Bossche Buurttent wordt wekelijks ingezet op donderdagavonden van 18.30 – 20.00 uur in een buurt waar in de week ervoor is ingebroken. Ook kan incidenteel op verzoek van wijkprofessionals een verzoek worden gedaan om de tent op een bepaalde locatie te plaatsen. Omwonenden ontvangen enkele dagen van te voren een uitnodiging. Mocht het weer heel slecht zijn, dan wordt de tent niet geplaatst.

Politie Den Bosch ‘s-Hertogenbosch #buurttent #samenzienwemeer

Bossche Buurttent: tips tegen inbraak

Elke donderdagavond vind je ergens in onze gemeente de Bossche Buurttent waar collega’s samen met o.a. de Politie tips geven om inbraken en diefstal te voorkomen. De Buurttent heeft speciale aandacht voor wijken en buurten waar op dat moment veel inbraken zijn.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: