Kindje wiegen op 2e Kerstdag in de Willibrordkerk

Het kindje wiegen vind plaats in de Willibrordkerk om 14.00 voor de allerkleinsten. De kinderen zitten op het kleed voor de kerststal en bekijken deze met zijn allen eens goed. We bidden samen een eenvoudig gebed, zingen een paar kinder kerstliedjes en lezen het kerstverhaal voor. Het is geen probleem als de kindjes over het kleed kruipen of rondlopen ondertussen, dat hoort er bij deze viering bij! Natuurlijk zijn opa’s en oma’s, nichtjes en neefjes of kindjes die met kerst op bezoek zijn ook welkom!

Meer info via:

Willibrordkerk/Landelinuskerk ‘s-Hertogenbosch

Willibrordkerk/Landelinuskerk ‘s-Hertogenbosch. 118 likes. Wij willen als geloofsgemeenschap laagdrempelig zijn. Wij zijn onderdeel van de Pastorale Eenheid Noord.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: