Woninginbraken in de Schoutenbuurt

Op dinsdag 19 december werd er tussen 08:00 uur en 23:00 uur ingebroken bij een woning op de Schout van Haestrechtsingel 48. Aan de achterzijde van de woning werd een ruit vernield en door het gat in de ruit is men naar binnen geklommen. De gehele woning is doorzocht en er werd onder andere een laptop gestolen.

Diezelfde dag, tussen 16:00 en 20:15 uur, werd er ook ingebroken bij een woning op de Schout van der Dussensingel. Hier werd aan de achterzijde van de woning de schuifpui geforceerd. De gehele woning is doorzocht en diverse goederen zijn gestolen.

Hebt u informatie over deze inbraken, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Woont u in deze straten en heeft u de beschikking over beveiligingscameraโ€™s, dan is de vraag of u wilt kijken of er misschien bijzonderheden op te zien zijn.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: