Administratie Jongerencentrum de Poort

Jongerencentrum de Poort is op zoek naar een administratieve duizendpoot, die twee dagdelen in de week wil helpen met het inrichten en professionaliseren van de financiรซle administratie.

Jongerencentrum de Poort biedt jongeren van 12 tot 24 jaar een plek waar zij lief en leed kunnen delen, zich kunnen vermaken en leren. Veel activiteiten in de Poort worden door jongeren zelf georganiseerd en uitgevoerd. Ze worden daarbij geholpen door ons team van vrijwilligers en beroepskrachten.

Als administratief medewerker zorg je onder andere โ€“ samen met de jongeren en collegaโ€™s โ€“ voor een goede afwikkeling van de financiรซn rondom de activiteiten. We zijn op zoek naar iemand die er plezier in heeft samen te werken met jongeren, hen wat wil leren en die zich kan verplaatsen in hun belevingswereld.

De taken van de administratief medewerker bestaan uit:
– Het controleren en inboeken van bonnen en facturen
– Verwerken van urenadministratie
– Kasbeheer
– Bijdragen aan een sluitend financieel jaarplan voor de Poort, in samenwerking met het bestuur

Wij bieden je een gezellige en altijd dynamische werkomgeving, die voor en door jongeren wordt ingevuld en waarbij hun ontwikkeling centraal staat. Het werken met jongeren geeft je energie! Als vrijwilliger krijg en geef je vertrouwen en kun je je functie zelfstandig uitoefenen. Lijkt het je leuk om met jouw deskundigheid en talent ons jongerencentrum te komen versterken, dan gaan wij graag met je in gesprek.
Ik beloof je: โ€œje blijft er jong bijโ€!

Groet
Wil Wagenaar tel. โ€ช06-83699987โ€ฌ
Bestuurslid Jongeren Centrum De Poort
Paul Kuenen tel. โ€ช06-19193262โ€ฌ
Directeur Jongeren Centrum De Poort

Dagdelen in overleg vast te stellen.
Adres: Geerke 8 Maaspoort Den Bosch

Over ‘Jongerencentrum De Poort’
Jongerencentrum De Poort is een plek van en voor jongeren โ€ชvan 12 t/m 23โ€ฌ jaar uit ‘s-Hertogenbosch en ligt in de wijk Maaspoort.
Het is een plek waar jongeren elkaar ontmoeten en waar ze activiteiten kunnen organiseren en/of bezoeken. Het team bestaat voornamelijk uit vrijwilligers die ondersteund worden door beroepskrachten die de jongeren in de breedste zin van het woord helpen. Dit kan gaan over het organiseren van een activiteit tot een persoonlijk gesprek waarbij de jongeren centraal staat. De Poort is van mening dat elke jongere op moet kunnen groeien in een veilige omgeving waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en ontplooien. Hierdoor zal de jongeren vanuit zijn kracht actief kunnen deelnemen in de maatschappij.

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: