Nieuwe kapper aan de Maaspoortweg

Hee Knapperd ๐Ÿ˜‰

Zit jij met je handen in het haar of wil je jezelf eens lekker verwennen met een nieuwe look? Dan ben je bij Knapperd op het juiste adres!

Sinds 2004 zorg ik voor een kapsel dat past bij jouw persoonlijkheid. Met een goed luisterend oor en op de hoogte van de laatste trends geef ik je een eerlijk advies wat het beste bij jou past. Je werk, kledingstijl, uiterlijk en de tijd die je aan je haren wilt spenderen zijn daarbij erg belangrijk.

Kapper zijn draait niet alleen om het knippen of verzorgen van haren. We zijn ook trendwatchers die zowel op vlak van haartechnieken als op het gebied van styling altijd toonaangevend proberen te werken. Zo werk ik ook alleen met de beste producten op natuurlijke basis, dierproefvrij, vegan en glutenvrij van het exclusieve merk Jean Paul Myne. En het ruikt nog eens super lekker ๐Ÿ˜‰

Ik sta ook altijd klaar voor een gezellig gesprek en hoop dat je jezelf thuis voelt in mijn salon. Kan ik je straks verwachten?

Ma: gesloten (op afspraak open)
Di: 9.00u – 18.00u
Wo: 9.00u – 18.00u
Do: 9.00u – 18.00u
Vr: 9.00u – 20.00u
Za: 8.00u – 16.00u
Zo: gesloten

 

Facebook reacties
Deel dit bericht:
Naar de inhoud springen
%d bloggers liken dit: